Kategorijo izdelkov
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Sušilni pas vnesite brizgalne stroj

Sušilni pas vnesite brizgalne stroj

Ustrelil stroj za peskanje, garaža opreme, nadtlaka proizvajalca / dobavitelja na Kitajskem, ponuja ekonomično stojnici barve sušilnih pasu tipa strel-miniranje stroj, dva Post hidravlični avto dvigala, in tako naprej.

Features
GN, SNB gume skladbo strel peskalnem stroju je sestavljena iz strel peskanje strel peskanje stroj, strel peskanje skupščine, peleti promet sistem čiščenja, avtomatski sistem (neobvezno), tir sistem, sistem za odstranjevanje prahu in električne naprave za upravljanje, itd (prosim glejte sliko celotnega programa)
Strel v skladišču po vnaprej določeno število artefaktov doda, pnevmatska vrata samodejno zapreti, stroj začne, obdelovanec poganja bobna in začnite lahkota, in strel, peskanje visoke hitrosti izstrelka vrže jo fan oblike enakomerno proti površini obdelovanca. Projektil vrže v luknjo in pesek na stezi, tokov v dnu vijak transporter, transporter v dvigalo, dvigalo iz ločilo za ločevanje. Prašni plin ventilator za sesanje v prahu filtracije, v čist zrak v ozračje, čiščenje zraka prah sodi v spodnji prah polja filtra, lahko uporabnik občasno počistiti. Odpadni pesek, odvajajo iz odpadkov cevi mogoče ponovno uporabiti. Tabletke peščene mešanice iz cevi nazaj v komoro telo izterjati, ločeni in nato ločiti recikliranje; čist projektil z vrata v tabletke za strel, peskanje in poliranje delo kosov.

Oprema in deli opis
Stroj je sestavljen iz čiščenje komore, peskanje, pnevmatska dvižna vrata, plinski ventil za peleti, plina sistem za nadzor, avtomatsko praznjenje sistema, dvigalo, vijak puhalo, sistem za ločevanje, električni sistem in druge komponente.
3GN、SNB、GN20X pripadajo gume skladbo serije, GN20G、GN40G pripadajo jekla skladbo series。
3GN-I、SNB-I so samodejno serije,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 so vsi samodejno vrata series、automatic hranjenje zaporednost.


Hot Tags: sušilni pasu tipa brizgalne stroj, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarne, najnovejše, visoko kakovostnih proizvodov
Sorodni izdelki
E-mail to us
Kategorijo izdelkov
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO STROJ INC